TRE Groepslessen

___________

Wijzigingen door corona:

 

De  TRE-groepslessen gaan op kleinere schaal weer van start met maximaal 6 deelnemers. Ik houd daarbij de richtlijnen van de RIVM aan, en ben uit voorzorg zelfs nog wat voorzichtiger. 
Vanwege de veiligheidsmaatregelen en de kleinere groepen, heb ik de prijzen moeten verhogen. Als je al een strippenkaart had, of nog een les had openstaan, is die natuurlijk nog geldig.

 

Alle goeds,
Frank

__________
TRE GROEPSLESSEN IN GRONINGEN

Sinds de zomer van 2017 geef ik 2 keer per maand groepslessen TRE in Groningen. De reacties zijn positief: “Ik voelde me zowel direct na de les als in de dagen erna ontspannen en prettig.” “Wat een fijne methode, ik merk dat spanning steeds meer verdwijnt en er meer ruimte komt voor energie en zachtheid.”

 

TRE staat voor “Tension and Trauma Releasing Exercises” en is een laagdrempelige zelfhulp-methode die het onbewuste deel van de hersenen aanspreekt met behulp van fysieke oefeningen. TRE kan zowel oude als nieuwe spanning laten oplossen, zoals werkstress of spanningen uit het verleden, fysiek trauma (zoals een ongeluk), oorlogstrauma, gezinsproblematiek, burn-out of ADHD. Lees hier meer uitgebreide achtergrondinformatie over TRE.

 

WAT KOSTEN DE GROEPSLESSEN EN HOE WERKT HET?
Je kunt per keer beslissen of je mee doet en met behulp van een instructieboekje (na de les te koop voor 5 euro) kun je ook thuis oefenen. Het is belangrijk dat je thuis oefenen vooral in het begin heel gedoseerd doet, en altijd met mildheid. Ik geef je daar graag extra uitleg over. Je kunt thuis oefenen ook goed combineren met een individuele TRE-sessie in mijn praktijk aan de Ubbo Emmiussingel voor extra begeleiding.

  • Wanneer?     Elke 1e en 3e maandag van de maand
  • Hoe laat?      16.00 uur (inloop vanaf 15.45 uur) tot 17.00 uur
  • Waar?             Centrum Al Nour – Blekerstraat 17 – Groningen (betaald parkeren in de buurt of Parkeergarage Westerhaven)
  • Kosten?         22,00 euro per keer of strippenkaart-korting (4 lessen voor 80 euro)*
  • Aanmelden?  Stuur me een bericht om je aan te melden of te informeren of er plek is. De lessen zitten tot nu toe snel vol en de maximale groepsgrootte is 6 personen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.
  • Wat moet ik meenemen? Gemakkelijk zittende kleding is prettig, yogamatjes en kussentjes zijn aanwezig. Als je graag een eigen matje, kussen of handdoek gebruikt, kun je dat natuurlijk mee nemen.

 

* Als je per keer betaald, kun je ter plekke contant afrekenen (graag gepast) of met je smartphone. Als je voor de strippenkaart met korting kiest, kun je het bedrag ter plekke gepast betalen of overmaken.

 

Als je je meer dan 48 uur van tevoren afmeld, breng ik geen kosten in rekening voor de gereserveerde plek. 

 

Maak je liever eerst individueel kennis met TRE? Neem ook dan contact op, dan maken we een afspraak in de praktijk.