Supervisie

Verdieping in je werk

Supervisie voor coaches en therapeuten

Ben je therapeut, coach of masseur en wil je je kennis en vaardigheden verdiepen op het vlak van anatomie, neurobiologie of trauma? Met 20 jaar ervaring en opleiding help ik je graag met het verdiepen van je kennis en inzicht in je eigen handelen.

Als coach en therapeut is het soms lastig om met bepaalde psychofysieke problemen om te gaan. Hoe zet je de juiste kennis in, hoe ga je om met dissociatie en hoe zit het ook alweer met fascia en neurobiologie?

Op basis van jouw eigen werkervaring onderzoeken we hoe jij je verder kunt ontwikkelen. Dat kan individueel of in een groepje.

over frank

Op een dieper niveau ontspannen

Met ruim 20 jaar ervaring in massage, trauma en bewegingsadvies help ik je graag om zowel fysiek als mentaal meer ruimte en ontspanning te ervaren. Pijn, stress en spanning zijn niet altijd zomaar even op te lossen. Het kan soms een zoektocht zijn om te ontdekken of je klachten fysiek, mentaal of beide zijn. Door op een dieper niveau te ontspannen en te resetten, zorg je niet alleen nu, maar ook op de lange termijn voor je lichaam en je geest.

Frank-Mauritz

Overleggen over de mogelijkheden?