(zorg-) professionals

Gezondheid en ontspanning

Je werkt in de zorg of hulpverlening en dat gaat je niet altijd in de koude kleren zitten. Ik ondersteun jou en je collega’s bij spanning, stress, overbelasting of trauma.

Als je in de zorg of hulpverlening werkt, maak je soms ingrijpende dingen mee. TRE ondersteunt duurzame ontspanning bij stress of trauma. Een vriendelijke reset van je stress-systeem.

Ieder jaar raken tienduizenden werknemers arbeidsongeschikt door stress en overspanning. Stoelmassage en houdings- en bewegingsadvies zorgen voor meer ontspanning en bewustzijn.

Als therapeut, coach of masseur kun je soms wat extra input, kennis of ervaring gebruiken. Met ruim 20 jaar kennis, ervaring en inzicht help ik je aan een bredere blik.

gewerkt voor

Frank-Mauritz

Over Frank

Op een dieper niveau ontspannen

Met ruim 20 jaar ervaring in massage, trauma en bewegingsadvies help ik je graag om zowel fysiek als mentaal meer ruimte en ontspanning te ervaren. Pijn, stress en spanning zijn niet altijd zomaar even op te lossen. Het kan soms een zoektocht zijn om te ontdekken of je klachten fysiek, mentaal of beide zijn. Door op een dieper niveau te ontspannen en te resetten, zorg je niet alleen nu, maar ook op de lange termijn voor je lichaam en je geest.

afspraak
maken?